facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο Λαφαζάνης καταγγέλλει αποκλεισμό από εκπομπές της ΕΡΤ

Επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε με σχετικό δελτίο Τύπου, τη Δευτέρα, η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς κατηγορεί πως αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

Μάλιστα οι βολές κατά της ΕΡΤ, κάνουν λόγο για συγκεκριμένη «μεθοδολογία τηλεφωνικών συνδέσεων που απομονώνει» τον εκπρόσωπο του κόμματος από το δημοκρατικό διάλογο.

Στο σχετικό έγγραφο, προβάλλεται η δικαιολογία της ΕΡΤ, πως δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους του νεοσυσταθέντος κόμματος σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα «αυτό δεν ισχύει», καθώς, όπως παρατίθεται, έχει αποσταλεί σχετικό έγγραφο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης από την πρώτη στιγμή ύπαρξης του κόμματος.

Στο δελτίο Τύπου, τέλος, γίνεται μνεία για τον αγώνα που έγινε από τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, όταν ακόμα βρίσκονταν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλων όσων υποστήριξαν το άνοιγμα της ΕΡΤ, με το σχόλιο πως οι κινήσεις που έγιναν, αποσκοπούσαν σε μια ελεύθερη δημόσια τηλεόραση και όχι σε ένα «κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής Ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την 1η στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας». Συνταγματικά το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη εκπροσώπηση σε όλες της πολιτικές της εκπομπές.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια δημοκρατική πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο.»

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news