facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πατούλης: "Να παραιτηθεί αμέσως η Κυβέρνηση Τσίπρα"

Να παραιτηθεί αμέσως, ώστε να μην προλάβει να υλοποιήσει την τελευταία πράξη ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος, καλεί την Κυβέρνηση ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος είναι και μέλος της Ομάδας υποστήριξης του "ναι" ενόψει του δημοψηφίσματος, έκανε δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στη χώρα, περιγράφοντας την κατάσταση και ζητώντας να σταματήσει αμέσως η κατρακύλα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Από σήμερα η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς χρεοκοπίας. Αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να προβάλουν χθες στις οθόνες τους χρονόμετρα που μετρούσαν αντίστροφα τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που απέμεναν μέχρι να κηρυχθεί η Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας.

Εκατομμύρια Έλληνες κι Ελληνίδες στέκονται σήμερα σε "ουρές ντροπής" κι αγωνιούν για τις δουλειές τους, τις συντάξεις και τους μισθούς τους, τις καταθέσεις τους, τις κλειστές τράπεζες που δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ανοίξουν. Ζητώ την ακύρωση του δημοψηφίσματος, την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικού σκοπού».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news