facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Κατσέλη: Η ρευστότητα το πρωί της Τρίτης θα καθορίσει τα όρια αναλήψεων

Το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι τράπεζες θα καθοριστεί λεπτομερώς τη Δευτέρα αφού ληφθούν υπόψη οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που συνεδριάζει την ίδια μέρα και με βάση τη ρευστότητα που θα είναι διαθέσιμη από το πρωί της Τρίτης, θα καθοριστούν τα όρια των αναλήψεων, δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη .

Η Λ. Κατσέλη, μιλώντας στο Mega, επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την Τρίτη είτε την Τετάρτη να λειτουργήσουν τα τραπεζικά υποκαταστήματα κανονικά και να γίνουν όλες οι συναλλαγές, αφού γνωστοποιηθεί και το όριο των αναλήψεων και υπογράμμισε την σημασία να υπάρχει ψυχραιμία.

Όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μεταβούμε στην ομαλότητα τόσο μικρότερη πιθανότητα υπάρχει ότι θα υπάρχει οτιδήποτε δυσάρεστο στο μέλλον, πρόσθεσε.

Η Λ. Κατσέλη διέψευσε εκ νέου τα σενάρια για κούρεμα 30% στις καταθέσεις πάνω από 8.000 ευρώ που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Financial Times, κάνοντας λόγο για «πλήρως ανυπόστατο δημοσίευμα».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news