facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η Ζωή επέστρεψε ως «απαράδεκτη» την έκθεση του Στουρνάρα

Ως «απαράδεκτη» επέστρεψε την ετήσια έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας «αντιθεσμική» συμπεριφορά του Γιάννη Στουρνάρα.

Είναι η πρώτη φορά που αναπέμπεται από τη Βουλή έκθεση της κεντρικής τράπεζας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε, από το προεδρείο της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, ότι «επιστρέφει ως απαράδεκτο» το στικάκι που παρέδωσε ο κεντρικός τραπεζίτης, τονίζονας αφ' ενός ότι θα έπρεπε να κατατεθεί εγγράφως και, εξαπολύοντας αφ' ετέρου βαριές καταγγελίες κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως είπε, ο κεντρικός τραπεζίτης επιχείρησε «ωμή παρέμβαση» στο έργο της Επιτροπής για το Χρέος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε επίσης πως ο Γάννης Στουρνάρας «οφείλει να πει τι θέσεις λαμβάνει στις συνεδριάσεις του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news