facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ποτάμι: «O 'γυάλινος πύργος' του Πρωθυπουργού»

«Ο κ.Τσίπρας έφτασε γρήγορα εκεί που άφησαν το μεταπολιτευτικό παραμύθι όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί: "εμείς όλα τα κάνουμε καλά αλλά παραλάβαμε καμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε". Αυτός είναι ο "γυάλινος πύργος" Μεγάρου Μαξίμου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Έξω από αυτόν η κακόφωνη χορωδία των συνιστωσών μιλάει για Κούγκια, δημοψηφίσματα και υπερήφανες χρεοκοπίες αδιαφορώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικονομία και την κοινωνία. Για τη διαπραγμάτευση- ύστερα από τρεισήμισι μήνες- ο Πρωθυπουργός επιμένει να συντηρεί το κλίμα αβεβαιότητας απαριθμώντας απλώς τα γνωστά σημεία τριβής δίχως να εξηγεί στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι δικές του προτάσεις και τελικά την προοπτική που δίνει στον τόπο. Στα "επιτεύγματα" πάντως παρέλειψε να συμπεριλάβει την ισοπέδωση Μπαλτά στην Παιδεία, τους διορισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε όλες τις θέσεις- κλειδιά στο δημόσιο, τη διάλυση του Λιμενικού και της μεταναστευτικής πολιτικής, την αναίτια σύγκρουση με την Αμερική, το μπλοκάρισμα των επενδύσεων και βέβαια το στέγνωμα της οικονομίας από ρευστό και τον καλπασμό της ανεργίας.

Οι πολίτες περίμεναν από τον Πρωθυπουργό λίγες έστω καθαρές κουβέντες και όχι τα γνωστά πολιτικάντικα κλισέ που του ετοιμάζουν τα γραφεία επικοινωνίας. Αλλά για άλλη μια φορά οι ελπίδες διαψεύδονται».

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news