facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Καμμένος: Συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών

Για συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών έκανε λόγο το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κ. Καμμένος είπε πως «κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία». «Πιστεύω πως αυτή η συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή και θα ψηφιστεί από το σύνολο των κομμάτων και των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση» συνέχισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ωστόσο, όπως ανέφερε αν η χρυσή τομή με τους δανειστές δεν έχει βρεθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου, τότε το ενδεχόμενο να μην πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ μένει ανοιχτή.

«Η συμφωνία θα έχει τη βάση την εντολή που πήραμε από τον ελληνικό λαό» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος για να τονίσει πως «η περίοδος των τελεσιγράφων έληξε. Η επιτυχία της κυβέρνησης είναι ότι διαπραγματεύεται και διαπραγματεύεται σκληρά». Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία συμφωνία που να διασπά τις «κόκκινες γραμμές».

Σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος εκλογών σε περίπτωση που δεν ψηφιστεί τελικά η συμφωνία και ψηφιστεί με τη βοήθεια του «Ποταμιού» για παράδειγμα, ο κ. Καμμένος απάντησε πως «όλα θα πάνε καλά» ενώ για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είπε πως «έχει την αγωνία να μπει στην κυβέρνηση. Αυτή τη χάρη όμως δεν θα τους την κάνουμε. Το Ποτάμι είναι η μόνη πατερίτσα που δεν της έχει ζητηθεί να είναι πατερίτσα. Ο ελληνικός λαός να μην τρομοκρατείται». Κλείνοντας ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση των διαπραγμάτευσεων λέγοντας πως «ενωμένοι θα προχωρήσουμε στο αύριο και θα εκτελέσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός».


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news