facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ

Το Σάββατο 9 Μαϊου είναι η ημέρα της Ευρώπης. Μια ομάδα πολιτών ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει υπογραφές με αίτημα την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ και παραλλήλως καλεί όσους το επιθυμούν να αναρτήσουν στα μπαλκόνια τους τις σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Είμαστε μία ομάδα πολιτών που εκπροσωπούμε την «αποστομωμένη» πλειοψηφία και θέλουμε να αντιδράσουμε στην συνεχή προσπάθεια όσων δηλητηριάζουν τις σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους μας.

Δεν θέλουμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στον καταιγισμό προπαγάνδας, ψευδολογίας και κατασυκοφάντησης των δεσμών μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΓΙΑΤΙ ΤO ΚΑΝΟΥΜΕ Οι δεσμοί μας με την Ε.Ε. είναι πρωτίστως πολιτισμικοί. Δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε οργανωμένα καθώς δεν είμαστε πολιτικό κόμμα. Η κίνησή μας είναι αυθόρμητη και ενωθήκαμε προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ε.Ε.

Θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με ειρήνη, προκοπή και δημοκρατία.

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο. Είμαστε ανοιχτοί στη συμμετοχή όσων αισθάνονται προσβολή, ανασφάλεια και φόβο από τις διαρκείς, αντιφατικές και ανεύθυνες ενέργειες όλων όσων επιθυμούν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση!».

Οσοι θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους με τους οργανωτές της πρωτοβουλίες εν όψει της ημέρας της Ευρώπης μπορούν να υπογράψουν και εκείνοι στην ιστοσελίδα: https://secure.avaaz.org/el/petition/Alexi_Tsipra_Prothypoyrgo_tis_Elladas_I_Ellada_prepei_na_meinei_stin_EE_kai_sto_EYRO/?preview=live

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news