facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Υπαινιγμός Παπαδημούλη για δημοψήφισμα ή εκλογές

Την αισιοδοξία του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταλήξει σε μια καλή συμφωνία με τους δανειστές εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι προέχει να πετύχουμε μια καλή συμφωνία «και σύντομα» αναφερόμενος διά της τεθλασμένης σε όσα αποκαλύπτονται περί της δυσκολίας να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του δημοσίου και στην αναγκαιότητα να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός που θα απομακρύνει την αβεβαιότητα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε έαν υπαινιγμό που μπορεί να ερμηνευθεί ως έμμεση προαναγγελία για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ή ακόμη και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Παπαδημούλη:
«Ενημερώθηκα αναλυτικά από τον πρωθυπουργό. Ανταλλάξαμε απόψεις. Το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφηνεια από τον πρωθυπουργό χθες το βράδυ στην ομιλία του. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Σε ερώτηση αν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αυτή την στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα μια καλή συμφωνία. Όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό».



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news