facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ν. Παρασκευόπουλος: Αυτονόητα όσα λέει ο Γ. Πανούσης

Αυτονόητα κατά το Σύνταγμα" χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος όσα γράφει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε άρθρο του στα "ΝΕΑ" με τίτλο "Νοείται Αριστερά του τίποτα;".

"Το σύνταγμά μας δεν κατοχυρώνει την ασφάλεια των πολιτών; Δεν κατοχυρώνει τα δικαιώματα της ελευθερίας;", σημείωσε ο κ. Παρασκευόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον υπουργό, "το ζήτημα είναι κάθε φορά να βρίσκει κανείς που είναι η χρυσή τομή ώστε και το κράτος δικαίου να μπορεί να ικανοποιείται και η ασφάλεια να υπάρχει".

Ερωτηθείς για την επικείμενη μεταφορά του χαρτοφυλακίου του κ. Πανούση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Παρασκευόπουλος επισήμανε ότι ο κ. Πανούσης αναφέρεται σε ζητήματα του δικού του πεδίου κυρίως και δεν αισθάνεται καθόλου ότι ανακατεύει τη δική του περιοχή.

Σχετικά με τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής είπε ότι θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό αλλά στη συνέχεια δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί εκεί. Παρότι σημείωσε πως δεν υπάρχει χώρος πλήρως κατάλληλος για μια τόσο μεγάλη δίκη, επισήμανε πως αν υποβληθεί στο δικαστήριο αίτημα αλλαγής του χώρου διότι έχει βρεθεί εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να πει από τώρα ποια θα είναι η συνέχεια.

megatv

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news