facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αποκρατικοποίηση της CYTA

«Ποδαρικό» στις αποκρατικοποιήσεις έκανε ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων Κωνσταντίνος Ηροδότου, ο οποίος προέβη στην προκήρυξη διαγωνισμού, για εξασφάλιση υπηρεσιών Χρηματοοικονομικoύ Συμβούλου.

Η υποβολή προσφορών στοχεύει στην αξιολόγηση και επιλογή του χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα συμβουλεύει το κράτος και τη μονάδα αποκρατικοποιήσεων, σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της CYTA.

Όπως δήλωσε στο Sigmalive ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων Κωνσταντίνος Ηροδότου, θα ακολουθήσουν σύντομα, πιθανότατα την επομένη εβδομάδα, οι υποβολές προσφορών για την επιλογή του Nομικού Σύμβουλου, του Λογιστικού Σύμβουλου και του Τεχνικού Σύμβουλου. «Προβαίνουμε στην προκήρυξη τεσσάρων διαφορετικών προσφορών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στο κράτος να επιλέξει τον καλύτερο και ιδανικότερο σύμβουλο για το κάθε πόστο», τόνισε ο κ. Ηροδότου

Πρόσθεσε ότι «θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα Συμβούλων».

Το πρώτο βήμα, το οποίο θα γίνει με τη βοήθεια των συμβούλων αφορά στην μετατροπή της CYTA σε εταιρεία ιδιωτικού δικαίου, όπως προνοεί το μνημόνιο.

Οι ίδιοι σύμβουλοι θα προχωρήσουν με τη διαδικασία αποκρατικοποίησης.

Σημειώνεται ότι οι προσφορές για τον χρηματοοικονομικό Σύμβουλο θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Για το κάθε διαγωνισμό θα υπάρχουν δύο γύροι.

sigmalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news