facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα Κυρ. Γριβέας, Αναστασία Βάτσικα - εκδόθηκαν στην Ελλάδα

Προθεσμία θα ζητήσει το ζεύγος Γριβέα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Την πρόθεσή τους να αποδείξουν την αθωότητά τους για τα 17 εκατομμύρια ευρώ που πήραν ως δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την περίοδο προεδρίας του Αγγελου Φιλιππίδη και για τα οποία κατηγορούνται , δήλωσαν μέσω του συνηγόρου τους Γιώργου Καψή, οι Κυριακος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα.

Οι δυο εκζητούμενοι που ταξίδεψαν χθες το βράδυ με τη θέλησή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» και μετά από συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές παραδόθηκαν σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε κερδηθεί σε βάρος τους για την υπόθεση του ΤΤ, οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.

Οπως σημείωσε ο δικηγόρος τους Γ.Καψής «επέστρεψαν οικειοθελώς αφού διευθέτησαν ένα κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα. Παραιτήθηκαν των δικαιωμάτων τους, της προσφυγής δηλαδή στο δευτεροβάθμιο αγγλικό δικαστήριο. Είναι στη διάθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Θα δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις και θα αποδείξουν ότι τα επίμαχα ποσά κατέληξαν στο σκοπό για τον οποίο είχαν χορηγηθεί» κατέληξε ο συνήγορός τους.

Προηγουμένως οι δυο είχαν οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα εκδόσεων Ι.Αγγελή .

Υπενθυμίζεται ότι οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα έφτασαν στην Αθήνα από το Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών της Αστυνομίας, όπου παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας.

Η έκδοσή τους στην Ελλάδα από το Λονδίνο αποφασίστηκε από βρετανικό δικαστήριο στις 24 Ιουλίου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news