facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Εισαγγελική παρέμβαση ζητά ο Γ. Μιχελογιαννάκης για τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι εάν η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ «πέσει», θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες.
Απευθύνοντας ερώτηση στον κ. Βαρεμένο, αναρωτήθηκε «θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Γι' αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θ' αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Είναι αδιανόητο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να απειλεί ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματά του από τις Ελληνικές τράπεζες για να μην τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί αντιδημοκρατική και αντεθνική συμπεριφορά. Είναι πράξη τρομοκρατίας προς τους βουλευτές και ασκεί ψυχολογική βία στους πολίτες», υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news