facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ασφαλιστής απέσπασε 900.000 ευρώ από ανυποψίαστους επενδυτές

Πάνω από 900.000 ευρώ από συνολικά 20 πολίτες κατηγορείται ότι απέσπασε 31χρονος ασφαλιστής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εν μέσω κρίσης φέρεται ότι έπειθε τα θύματα του να αγοράσουν ανύπαρκτα προγράμματα από επενδυτική εταιρεία με την υπόσχεση ότι θα είχαν υψηλή απόδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανυποψίαστα θύματα κατηγορείται ότι «ψάρευε» ασφαλιστής στη Θεσσαλονίκη μαζί με μια γυναίκα και έναν άντρα οι οποίοι φέρονται ως συνεργάτες του, καθώς σύμφωνα με έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, ο ασφαλιστής τους έπειθε να επενδύσουν σε ανύπαρκτα προγράμματα εταιρείας με την υπόσχεση ότι θα λάμβαναν σημαντικά οικονομικά οφέλη σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα θύματα τον πίστευαν, επένδυαν σημαντικά ποσά αλλά στη συνέχεια ο ασφαλιστής εξαφανίζονταν έχοντας καταφέρει να αποσπάσει συνολικά πάνω από 900.000 ευρώ.

Στην υπόθεση, εμπλέκεται μια 35χρονη γυναίκα η οποία φέρεται αν έφερνε σε επαφή τον ασφαλιστή με τα υποψήφια θύματα του, αλλά και ένας 59χρονος ο οποίος φέρεται αν γνώριζε τα πάντα για την απάτη που είχε στηθεί.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news