facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Θωρακίζεται το Νοσοκομείο Πύργου - Ξεκινούν και ολοκληρώνονται σε 2 μήνες οι εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας

Οχυρωμένο, στο ενδεχόμενο πλημμύρας, θα είναι μετά από δυο μήνες το Νοσοκομείο Πύργου καθώς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την κατακύρωση των αποτελεσμάτων
του από το Διοικητικό Συμβούλιο, τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας.

Από τα τέσσερα υποέργα ωστόσο, μόνον τα τρία θα ξεκινήσουν άμεσα καθώς ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση δώδεκα (12) θυροφραγμάτων για τις εξωτερικές πόρτες του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 3.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα επαναπροκηρυχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι εργασίες

Συγκεκριμένα η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών ύψους που περιλαμβάνει α) την «κατασκευή τριών (3) αντλιοστασίων υποβρύχιων αντλιών» (θα κατασκευαστούν τρεις υπόγειες δεξαμενές για την τοποθέτηση δίδυμων υποβρυχίων αντλιών και θυροφράγματος), β) την «Ανύψωση τοιχίων cour-angless σε τέσσερα κτίρια του Νοσοκομείου (Α2,Α3,Α4 ΚΑΙ Α5) κατά 0,70μέτρα για 100 μέτρα με οπλισμένο σκυρόδεμα και γ) την Περίφραξη στην οποία θα γίνει ανύψωση του τοιχίου της ανατολικής πλευράς του οικοπέδου και κατασκευή νέου τοιχίου, παράλληλα με το τοιχίο της υπάρχουσας περίφραξης στη βόρεια πλευρά του οικοπέδου, θα έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε στα μέσα Μαΐου (45 μέρες).

Οι εργασίες που αφορούν την προμήθεια και τοποθέτηση τριών (3) μεταλλικών θυροφραγμάτων με στόχο την απομόνωση των αγωγών εκβολής στο αρδευτικό κανάλι θα έχουν ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 20 ημέρες ενώ οι εργασίες που αφορούν την προμήθεια τριών (3) ζευγών υποβρυχίων αντλιών αποστράγγισης, στις αρχές Μαΐου (ένα μήνα). Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, ενισχύοντας την ήδη αντιπλημμυρική προστασία του Νοσοκομείου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι και οι τρείς αυτές εργασίες, κατακυρώθηκαν σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό τους.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση δώδεκα (12) θυροφραγμάτων για τις εξωτερικές πόρτες του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 3.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ όπως προαναφέρθηκε, θα επαναπροκηρυχθεί την επόμενη εβδομάδα . Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, για την προστασία του κτιρίου από τυχόν συγκέντρωση νερών στις αυλές του περιβάλλοντα χώρου, θα υπάρχει η δυνατότητα απομόνωσης των εξωτερικών θυρών του κτιρίου, με αφαιρούμενα θυροφράγματα.

ilialive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news