facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε για τον 15χρονο Μανώλη από την Πάτρα

Ευδιάθετος, με καλή κινητικότητα, και διάθεση να επιστρέψει στο δωμάτιο του ξύπνησε σήμερα το πρωί ο 15χρονος Μανώλης. Ο μαθητής από την Πάτρα χειρουργήθηκε χθες στο Ανόβερο της Γερμανίας και η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία. Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα και με τον νευροχειρούργο Βασίλη Παναγιωτόπουλο, θα σηκωθεί από το κρεβάτι και θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες. Συνολικά θα μείνει στο Ανόβερο τουλάχιστον έναν μήνα μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Πάτρα.



Το πρόβλημα ξεπεράστηκε δήλωσε σήμερα το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη ο νευροχειρούργος του ΠΓΝΠ κάνοντας όλους πολύ χαρούμενους!

"Ολα πήγαν καλά" ήταν και το sms που έφθασε στο κινητό τηλέφωνο του διοικητή του ΠΓΝΠ Απόστολου Λέτσιου. Η αγωνία όλων ειδικά χθες το βράδυ είχε χτυπήσει κόκκινο και κατά την αναμονή της ολοκλήρωσης του χειρουργείου.

Το pelop.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του ΠΓΝΠ και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα και την καλή μετεγχειρητική εικόνα του 15χρονου, ο οποίος όταν ξύπνησε από την νάρκωση επικοινώνησε κανονικά με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο νευροχειρούργος του νοσοκομείου του Ρίου, χθες το βράδυ και μετά την πετυχημένη, πολύωρη επέμβαση στον 15χρονο πατρινό μαθητή, έστειλε μήνυμα ανακούφισης και ελπίδας θέλοντας να μάθουν κι άλλοι τα καλά νέα.

"Ολα πήγαν καλά" έγραφε στο μήνυμά του ο νευροχειρούργος Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

pelop

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news