facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΡΗΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «The Mall» (VIDEO)

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι πραγματοποίησαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, ένα στην ιστοσελίδα zougla.gr και ένα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», δίνοντας χρονικό περιθώριο 50 λεπτών.

Ο άγνωστος δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας του εμπορικού κέντρου εκκένωσαν το χώρο.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, ενώ έχει εκκενωθεί όλο το κτήριο. Όπως ανέφερε η ΝΕΤ, από την έκρηξη έχουν τραυματιστεί ελαφρά δύο άτομα.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται άλλα δύο ασθενοφόρα. Με εντολή της αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός «Νερατζιώτισσα» του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ.





Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό για το κοινό, καθώς λειτουργούν οι χώροι αναψυχής (καφετέριες, εστιατόρια και κινηματογράφοι).

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στο χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί γι' αυτό και υπήρξαν ελαφροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος.

''Τhe New Daily Mail''
 Newsroom

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news