facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Έρευνα για «περίεργες» συντάξεις από το ΝΑΤ

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για παράτυπη παροχή συντάξεων και βοηθημάτων σε ναυτικούς και δικαιούχους του ΝΑΤ μετά από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από την οποία πρόκυψε:

α) Η παροχή συντάξεων γήρατος σε ναυτικούς με χρήση πλαστών πιστοποιητικών – εγγράφων βεβαίωσης θαλάσσιας υπηρεσίας σε πλοία που φέρουν σημαία Τρίτης Χώρας.

β) Η κατ’ εξαίρεση χορήγηση εφ’ άπαξ βοηθημάτων (επιδόματα πρόνοιας) σε δικαιούχους του ΝΑΤ με χρήση πλαστών ή νοθευμένων πιστοποιητικών υγείας.

Έτσι, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά ανέθεσε με σχετική παραγγελία του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα προαναφερόμενα, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης έχει συστήσει κλιμάκιο ειδικού ελέγχου για θέματα αρμοδιότητάς του, στο οποίο μετέχει και εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news