facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ...Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του κέντρου απειλούν Καμίνη και κυβέρνηση αν φτιάξει κέντρο μεταναστών στην Αθήνα!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ

Δελτίο Τύπου..

Μετά από τις περιβόητες εξαγγελίες για νέα ζευγάρια που θα κατοικήσουν στο κέντρο, μετά από ανακοινώσεις για αναπλάσεις που δεν έγιναν ποτέ, μετά από εξαγγελίες για ίδρυση και άλλων χώρων για ναρκομανείς μέσα στην πόλη, μετά από απίστευτη κωλυσιεργία, αδιαφορία, ανευθυνότητα απέναντι στα τρομερά προβλήματα της Αθήνας ο κ. Καμίνης και ο. κ. Δένδιας αποφασίζουν να δώσουν και το τελειωτικό χτύπημα στην Αθήνα. Κάποιοι επιθυμούν εντάσεις που πυροδοτούνται από τέτοιες ανακοινώσεις. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς την απόλυτη παρακμή του κέντρου, η οποία θα ολοκληρωθεί όταν θα φύγει και ο τελευταίος από εμάς από το σπίτι του, αφού το έχει πουλήσει μπιρ παρά στα γεράκια που τριγυρίζουν τις γειτονιές μας και αγοράζουν διαμερισματάρες για ένα κομμάτι ψωμί.

Βρήκανε λοιπόν τη λύση στο πρόβλημα μετά από σύσκεψη, βγάλανε και ανακοίνωση όλο περηφάνεια. Θα φτιάξουν κέντρα υποδοχής στην Αθήνα και μάλιστα ως καλό παράδειγμα προς τους άλλους Δήμους. Αυτό ήταν η λύση στο πρόβλημα μας και έπρεπε να συσκευθούν ένας δήμαρχος πρωτεύουσας με έναν υπουργό για να το βρουν. Μάλιστα ο κ. Καμίνης τολμάει και μιλάει για έργο περί κοινωνικής συνοχής και αναζωογόνησης, το οποίο θα ενσιχύσουν τα κέντρα κράτησης. Σε άλλη πόλη ζει αυτός ο άνθρωπος; Ποιά κοινωνική συνοχή και ποιά αναζωογόνηση έχει καταφέρει που ό,τι κάνει έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα; Αναζωογονείται μία πόλη με κέντρα κράτησης; Είμαστε σοβαροί;

Αγανακτισμένοι πλέον με την εξαθλίωση που μας περιβάλλει εδώ και πολύ καιρό και την εγκληματική αδιαφορία, η οποία ενίοτε αγγίζει το όριο της απόλυτης ανοησίας, εμείς οι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος και του κέντρου της Αθήνας δηλώνουμε τα κάτωθι:

1. Οι κ.κ. Δένδιας και Καμίνης έχουν προφανώς ξεχάσει πως αυτή είναι η πρωτεύουσα της χώρας. Και εκτός από πρωτεύουσα της χώρας είναι μία ιστορική πόλη, η πιο ιστορική πόλη της Ευρώπης και όλου του πλανήτη, και ΜΟΝΟ για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να την σέβονται. Αντί αυτού εδώ και δύο χρόνια ο κ. Καμίνης προσπαθεί να την καταστήσει κέντρο φιλοξενίας του κάθε αναξιοπαθούντα, ναρκομανή, λαθρομετανάστη δημιουργώντας δεκάδες υποδομές στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης για εξαθλιωμένους πληθυσμούς. Την ίδια ώρα στερεί από τους υπόλοιπους κατοίκους την οποιαδήποτε μέριμνα. Η πόλη αυτή λειτουργεί ΜΟΝΟ για τους εξαθλιωμένους και για κανέναν άλλο. Για να τύχουμε κάποια προσοχής ως δημότης πρέπει να μην είμαστε απλώς φτωχοί, αλλά να είμαστε κακομοίρηδες, εξαθλιωμένοι και εάν είμαστε και αλλοδαποί Ασιάτες ή Αφρικανοί ακόμη καλύτερα.

Συγχρόνως δε ο κ. Καμίνης αφήνει εντελώς ανεξέλεγκτη την εμπορική γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών, με την αθρόα αδειοδότηση άθλιων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργούν όπως να’ναι με αποκλειστική ευθύνη των άχρηστων υπηρεσιών του Δήμου και των υπευθύνων, που ο ίδιος ή αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να ελέγξει.

2. Εάν θέλουν οι κ.κ. Δένδιας και Καμίνη κέντρα πλησίον του βιασμένου κέντρου της Αθήνας, να τα φτιάξουν στους Δήμους που μένουν, διότι είναι γνωστό πως οι κύριοι αυτοί που αποφασίζουν για την πόλη ΔΕΝ κατοικούν σε αυτή. Το καλό παράδειγμα μπορούν να το δώσουν όταν θα φτιάξουν κάτι τέτοιο στο σπίτι τους. Δεν θα χρησιμοποιούν ως καλό παράδειγμα την ίδρυση τέτοιων χώρων δίπλα στα δικά μας σπίτια, όταν εκείνοι μακριά και εκ του ασφαλούς θα μπορούν να έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους την ποιότητα ζωής, που έχουν στερήσει από εμάς.

Ρωτάμε τον ίδιο τον κ. Σαμαρά που ήρθε να μιλήσει στον κόσμο στα γκέτο και να τον διαβεβαιώσει πως θα λύσει το πρόβλημα της γκετοποίησης εάν συμφωνεί με την πολιτική του Υπουργού του σε αυτό το θέμα. Διότι ουδέποτε προ εκλογών δεν ανακοινώθηκε κέντρο κράτησης στην Αθήνα. Εάν ο κ. Καμίνης ονειρεύεται το απόλυτο χάλι της πόλης, για το οποίο έχει πραγματικά προσπαθήσει πάρα πολύ και το έχει καταφέρει, η κυβέρνηση συμφωνεί με αυτό;

Επειδή οποιαδήποτε τέτοια υποδομή θα βρίσκεται το πολύ σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το κέντρο της, εάν δεν βρίσκεται μέσα σε αυτό (η ακτίνα της πόλης είναι πολύ μικρή) και σίγουρα θα είναι μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή

Επειδή μία τέτοια υποδομή θα προστεθεί στις δεκάδες άλλες υποδομές για εξαθλιωμένες ομάδες που υπάρχουν στο κέντρο, καθώς και σε ό,τι άλλο παρακμιακό βρίσκεται σε άνθηση στον Δήμο μας (οίκοι ανοχής, υπαίθρια πορνεία, χαρτοπαικτικές λέσχες, φρουτάκια, Ιντερνετ καφέ κτλ.)

Επειδή θεωρούμε απίθανο η Κηφισιά, το Ψυχικό ακόμη και το Γαλάτσι να ακολουθήσουν το «καλό παράδειγμα του κ. Καμίνη», γιατί προφανώς κάποιοι δήμαρχοι έχουν σεβασμό στους δημότες τους και φροντίζουν την πόλη τους

Επειδή ούτως ή άλλως είμαστε ένα υπέροχο ανοιχτό και υπερελεύθερο κέντρο «κράτησης» λαθρομεταναστών, αφού όλες οι γειτονιές έχουν καταληφθεί από αυτούς, και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει με την προσθήκη ενός κτιρίου, εκτός εάν χωράει 1.000.000 άτομα, που κινούνται και διακινούνται στους δρόμους της Αθήνας και κυρίως μέσα από τις γειτονιές μας

Επειδή είμαστε η πρωτεύουσα και ως εκ τούτου κέντρο της χώρας και τουριστικός προορισμός (πριν αρχίσει ο βομβαρδισμός του με ανθρώπινες βόμβες)

Στέλνουμε το ακόλουθο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.

ΑΛΛΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ.

Περιμένουμε μία ανακοίνωση από την πλευρά της Κυβέρνησης περί των εξαγγελιών για Κέντρα Κράτησης στην πρωτεύουσα και με τα μέτρα που ΗΔΗ θα έπρεπε να έχουν πάρει για την επίλυση του προβλήματος.

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος

Eglimatikotita

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news