facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται το σκάνδαλο με τον Αγγλούπα

Αλήθεια, τι κάνει η Δικαιοσύνη;

Πρόκληση για το κοινό αίσθημα συνιστά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας εξακολουθεί να κυκλοφορεί… ελεύθερος και ωραίος, με τον καινούργιο του έρωτα μάλιστα, την ώρα που υπάρχει η εις βάρος του επίσημη κατάθεση της Γωγώς Φαρμάκη ότι την πυροβόλησε, μέσα στο σπίτι της, παρουσία της αδερφής της και γνωστού μοντέλου, Όλγας.

Η επιβαρυντική για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα κατάθεση δόθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2011. Αν και θα περίμενε κανείς ότι η Αστυνομία θα σχημάτιζε νέα δικογραφία και ο εισαγγελέας θα ασκούσε εις βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διαβιβάζοντας τη δικογραφία στον ανακριτή για την έκδοση εις βάρος του εντάλματος σύλληψης και την προφυλάκισή του, τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Έχουν περάσει, πλέον, έξι ολόκληροι μήνες και η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης και των καταθέσεων. Προφανώς, η Δικαιοσύνη δεν έχει κρίνει ως επικίνδυνο να τελέσει νέα αδικήματα έναν άνθρωπο που πυροβολεί μια 25χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της!

Eπί μήνες έμεινε ο φάκελος κολλημένος στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου, έφτασε τελικά στα κεντρικά της Ασφάλειας και από εκεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Έξι μήνες μετά την κατάθεση της Γωγώς Φαρμάκη, ο Αγγλούπας δεν έχει κληθεί να απαντήσει στα όσα η ίδια υποστηρίζει και να κριθεί από εισαγγελέα και ανακριτή.

Αντιθέτως, κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ η νεαρή κοπέλα έχει υποβληθεί σε σοβαρές επεμβάσεις, θα πρέπει να υποστεί δύο ακόμα, ενώ τα χρήματα που είχε εξοικονομήσει για να πάει στην Αμερική προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής λίγο πριν από τον πυροβολισμό της έχουν εξανεμιστεί λόγω του κόστους της ιατροφαρμακευτικής της περίθαλψης.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news