facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στον παράδρομο της Λ. Κωνσταντινουπόλεως, στο Δήμο Αθηναίων, από 29-5-2012 έως και 30-6-2012, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Γεφυρέων και Ορφέως τμήμα του.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Φρεαρίων, αριστερά στην οδό Βασιλείου του Μεγάλου, αριστερά στην οδό Αχνιαδών, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Β΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ορφέως και Ελασιδών τμήμα του.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ορφέως, αριστερά στις οδούς Ελασιδών ή Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Γ΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ελασιδών και Περσεφόνης τμήμα του.

Kατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ζαγρέως, αριστερά στην οδό Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.

Στις 16 και 17-6-2012 δε θα πραγματοποιηθούν εργασίες και το οδόστρωμα θα αποδοθεί στην κυκλοφορία.

tanea.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news