facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Έστελναν στην Αλβανία δοχεία λαδιού γεμάτα κλοπιμαία!

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση της σπείρας των Αλβανών που λήστευαν ηλικιωμένους στην περιοχή της Τριφυλίας, βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη ενός 33χρονου που έστελνε στην πατρίδα του τενεκέδες με λάδι στον πάτο των οποίων υπήρχαν τα… κλοπιμαία! Τα στοιχεία άλλων άλλων δυο συνεργών του είναι γνωστά και αναζητούνται.

Στην εξιχνίαση των υποθέσεων που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησε η παρατηρητικότητα ενός πολίτη που υποπτεύθηκε ότι κάτι άλλο εκτός από λάδι έκρυβαν τα δοχεία που φορτώνονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα στα λεωφορεία προς Αλβανία, από το ίδιο πάντα σημείο στο δρόμο Καλού Νερού –Τσακώνας. Όταν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας αιφνιδίασαν τον 33χρονο ύποπτο και ερεύνησαν τα δυο πλαστικά δοχεία που φόρτωσε στο λεωφορείο, ανακάλυψαν στον πάτο τους χρυσαφικά από τη λεία της τελευταίας ληστείας!

Από την προανάκριση που ακολούθησε, έχουν εξιχνιαστεί οκτώ ληστείες με θύματα ηλικιωμένους, που έγιναν μέσα στα σπίτια τους από τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι κακοποιοί είχαν χτυπήσει δυο φορές στην περιοχή της Ελαίας και από μια στο Καλό Νερό, το Σιδηρόκαστρο, τις Ράχες, τη Μουριατάδα, το Ροντάκι και την Αγριλιά Τριφυλίας. Κρατούσαν τα χρήματα, αλλά για να μην εντοπιστούν αν διακινούσαν τα χρυσαφικά στην Ελλάδα, είχαν σκεφτεί να τα στέλνουν καμουφλαρισμένα σε συνεργούς τους στην Αλβανία! Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news