facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κ. Γιαννίκος: Αλλαξε τίτλο στο Tivo και κατάφερε να το εκδώσει

Το απεργοσπαστικό έντυπο τυπώθηκε από την Τυποεκδοτική - λύθηκε η συνεργασία μόλις αποκαλύφθηκε η απάτη

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, έπαψαν να εκδίδονται τα συγκεκριμένα έντυπα.

Ομως, σήμερα η Τυποεκδοτική, όπως φαίνεται, τύπωσε την απεργοσπαστική έκδοση του TiVi Weekly, όπως είναι ο νέος τίτλος του τηλεοπτικού περιοδικού «Tivo». Η εταιρεία του Κ. Γιαννίκου άλλαξε όνομα στο περιοδικό και με νέα εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» κατάφερε να το εκτυπώσει και να το φέρει στα περίπτερα.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις, την Τετάρτη το απόγευμα, η Τυποεκδοτική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και περιγράφει το γεγονός και δηλώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία.

H ανακοίνωση της Τυποεκδοτικής για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly

«Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Διεύθυνση της Τυποεκδοτικής»

tovima.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news