facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς «Χριστούγεννα» έμειναν τα ξενοδοχεία της Ξάνθης

Τη χειρότερη κίνηση εδώ και πολλά χρόνια καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτά τα Χριστούγεννα τα ξενοδοχεία της Ξάνθης.

Η κίνηση έχει παρουσιάσει κατακόρυφη πτώση τη φετινή χρονιά, σε βαθμό που να υπολογίζεται ότι αγγίζει ακόμη και το 50% σε κάποιες περιπτώσεις. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το XanthiPress.gr, κανένα ξενοδοχείο δεν παρουσιάζει πληρότητα τις μέρες των Χριστουγέννων αν και στο παρελθόν θεωρείτο δεδομένο.

Και αυτό γιατί οι κρατήσεις τη φετινή χρονιά κινήθηκαν σε πολύ «ρηχά νερά» Ενδεικτικά, ξενοδοχείο της πόλης, με εξασφαλισμένη πληρότητα μέχρι και πέρυσι, με δυσκολία κινήθηκε πάνω από το 50 % τη φετινή χρονιά. Σε άλλα σημεία της πόλης η χαμηλή τιμή ενός φτηνού ξενοδοχείου, ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να προσέφερε κάποιες επιπλέον κρατήσεις, όμως η γενική εικόνα είναι αποκαρδιωτική.

Στην Ορεινή Ξάνθη, που είναι πιο γνωστός προορισμός των ημερών η κάμψη είναι μικρότερη, αφού η πληρότητα φτάνει μέχρι και το 75% σε μονάδες που ήταν τα προηγούμενα χρόνια γεμάτες, ενώ μικτή είναι η εικόνα στις λίγες μονάδες που βρίσκονται κοντά στις παραλίες της Ξάνθης.

Γενικότερα, η οικονομική κρίση, ίσως τα προβλήματα εξαιτίας της Ενγατίας Οδού αυτές τις μέρες και, ίσως, ένας μικρός κορεσμός του προορισμού, έχουν περιορίσει τους επισκέπτες στην Ξάνθη.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news