facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη στρατιωτικού για πλαστογραφία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 40χρονος στρατιωτικός στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν αποπειράθηκε να εξαπατήσει τράπεζα, καταβάλλοντας δόση παράνομα εκταμιευθέντος δανείου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τις αρχές του 2010,
πλαστογραφώντας στρατιωτικές ταυτότητες, φύλλα μισθοδοσίας και εμφανιζόμενος ψευδώς με στοιχεία ανυποψίαστων συναδέλφων του, εξαπάτησε τραπεζικούς υπαλλήλους και εκταμίευσε δάνεια από τραπεζικά ιδρύματα, αποκομίζοντας συνολικό περιουσιακό όφελος 68.000 ευρώ.

Επιπλέον, αποπειράθηκε να εκταμιεύσει χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ. Στην κατοχή του, σε έρευνα που έγινε στην οικία και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, πλαστά στρατιωτικά δελτία ταυτότητας με τα στοιχεία του, τα οποία κατήρτισε ο ίδιος, έγγραφα τράπεζας με πλαστές υπογραφές των παθόντων, βιβλιάρια καταθέσεων με τα στοιχεία των παθόντων, ένας σκληρός δίσκος, ο οποίος περιείχε έγχρωμες απεικονίσεις στρατιωτικών δελτίων ταυτότητας των παθόντων, κ.α..

Zougla.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news