facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ζητά ο Λιντζέρης

"Η κυβέρνηση δεν υλοποιεί αποφάσεις της"

Ανοιχτή επιστολή, στην οποία επαναλαμβάνει την πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Λιντζέρης.


Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την λήξη της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Κ.Ο, όσοι βγήκαν από την αίθουσα χαρακτήριζαν ως «σωτήριο» το δημοψήφισμα και ως την «ρελάνς του Γιώργου». Από την άλλη όμως ορισμένοι παραμένουν προβληματισμένοι και επιμένουν να θέτουν ως μόνη λύση μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας».

Ανάμεσά τους και ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης της ΚΟ έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Όταν το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται θεωρώ αδιανόητο να συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. χωρίς να δίνεται ο λόγος στους βουλευτές» και πως «η τωρινή κυβέρνηση αποδεδειγμένα εμφανίζει έλλειμμα αποτελεσματικότητας. Δεν υλοποιεί αποφάσεις της, δεν προχωρά σ’ αυτά που έχει δεσμευτεί, εμφανίζοντας μεγάλη απόκλιση λόγων, έργων και αποτελεσμάτων» .

Τέλος τονίζει ότι η χώρα έχει ανάγκη μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» επισημαίνοντας μάλιστα ότι «Η πρόταση αυτή έχει ωριμάσει και βρίσκει υποστήριξη από πλειάδα στελεχών με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news