facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

O Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραιτήσεις των δύο στελεχών έγιναν μετά από απαίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για τη συνάντηση που είχαν οι δύο υπουργοί με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη: μια συνάντηση που έσπευσε να διαψεύσει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, την οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε λίγο μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας του Β. Μαρινάκη «Το Βήμα» για ηχητικό μοντάζ μετά το έγκλημα στα Τέμπη – με το εν λόγω δημοσίευμα να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου.
Δείτε ακόμη:afto_favicon
Ρωσία -Ανακριτική Επιτροπή: Οι δράστες του μακελειού στη Μόσχα είχαν πληρωθεί από την Ουκρανία
Βελόπουλος: Ποιος πλήρωσε τις υπέρογκες εγγυήσεις τριών της ΕΡΓΟΣΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Παπασταύρου και Μπρατάκος είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είδε διαδοχικά ξεχωριστά και απαίτησε τις παραιτήσεις τους.

Κυβερνητικές πηγές υποστήριζε σχετικά πως “η συμμετοχή σε μία κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα”.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news