facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πύργος: 22χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερις Ρομά έξω από το θέατρο Απόλλων - Συνελήφθησαν οι 3 από τους 4 δράστες

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 22χρονος που δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα στο κέντρο του Πύργου, σε περιστατικό που συνέβη περίπου στις 9,30 το βράδυ έξω από το θέατρο Απόλλων.

Ο νεαρός βρισκόταν στη μικρή πλατεία δίπλα στο θέατρο όταν πέρασαν από το σημείο επιβαίνοντες σε ένα σκούρο αυτοκίνητο τέσσερα άτομα ΡΟΜΑ.

Μαζί με το νεαρό ήταν και δύο φίλοι, του όμως ο 22χρονος ήταν αυτός που αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τους τέσσερις ΡΟΜΑ, οι οποίοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν με μπουκάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο 22χρονος κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, γεγονός που έκανε τους δράστες της επίθεσης να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 22χρονο στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση των τραυμάτων που είχε υποστεί στο κεφάλι από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις από τους δράστες, έναν ενήλικο και δύο ανήλικους που έχουν συγγενική σχέση και φέρονται να είναι οι βασικοί εμπλεκόμενοι της επίθεσης.

Ο τέταρτος εμπλεκόμενος έχει ταυτοποιηθεί αλλά διαφεύγει της σύλληψης. Όλοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

ilialive 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news