facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» την μαυροφορεμένη γυναίκα – Πού στρέφονται οι έρευνες

Αλλού φαίνεται πως στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα.

Νέα στοιχεία έδωσε στον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, η 34χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Όπως δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λύτρας είχε μια διαφωτιστική συνομιλία με το θύμα της επίθεσης.

Όλες αυτές τις ημέρες, η 34χρονη Ιωάννα επέμενε πως δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία είχε ερωτική αντιζηλία, ενώ ούτε οι καταθέσεις των φίλων και των γνωστών της έδιναν κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Σήμερα όμως σκέφτηκε κάτι που ίσως να βοηθήσει την αστυνομία και μίλησε αμέσως με τον δικηγόρο της. Όπως του είπε έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news