facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Οργισμένος Χρυσοχοΐδης: Όσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα, θα αντιμετωπίζονται ανάλογα

Νέα προειδοποίηση για την τήρηση των μέτρων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορoνοϊού, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως, όσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα, αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε μια υπεύθυνη στάση και πως, όσοι δεν πειθαρχούν, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, καθώς η συμπεριφορά τους συνιστά δημόσιο κίνδυνο.
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνανθρώπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν, ωστόσο, ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν, θα αντιμετωπισθούν ανάλογα».
Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news