facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Επιστρέφουν το Σάββατο με έκτακτη πτήση της Aegean Έλληνες από την Πολωνία

Με έκτακτη ειδική πτήση της Aegean Airlines που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Μαρτίου επιστρέφουν στην Αθήνα Έλληνες από την Πολωνία, οι οποίοι έχουν εκφράσει σχετική επιθυμία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία ώρα αναχώρησης έχει οριστεί η 13:25 (12:25 ώρα Ελλάδος).

Επίσης, αναφέρει πως το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας (Lotnisko Chopina – Okęcie) θα είναι ανοικτό (από 10:00 τοπική ώρα), όπου θα υφίσταται δυνατότητα εκδόσεως – αγοράς εισιτηρίων, με πιστωτική κάρτα ή σε μετρητά για τους ενδιαφερομένους της τελευταίας στιγμής ή για εκείνους οι οποίοι δεν έχουν αφήσει τον αριθμό τηλεφώνου τους, ώστε η Aegean να δύναται να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σε περίπτωση εκδήλωσης επιθυμίας ύστατης στιγμής, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου επιβατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πρεσβείας (email: gremb.war@mfa.gr ) μέχρι την Παρασκευή 20/3 και ώρα 13:00. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητος, τονίζεται.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news