facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Συμμορία με ανήλικους τσιγγάνους που έκλεβε πεζούς και οδηγούς εξαρθρώθηκε στις Αχαρνές

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές, συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι τσιγγάνοι, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρία ακόμη μέλη.

Λίγο νωρίτερα, οι ανήλικοι είχαν κλέψει οδηγό αυτοκινήτου, του οποίου ανέκοψαν την πορεία, εισήλθαν στο όχημα και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν το πορτοφόλι.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι είχαν συστήσει σπείρα, με εναλλασσόμενους ρόλους, με ορμητήριο και σημείο διαφυγής τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές και διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, πεζούς, σε διανομείς φαγητού, ακόμη και σε επιβάτες που κατέβαιναν από το τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό Αχαρνών.

Κατά τη διάπραξη των ληστειών, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν βία και να χτυπούν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 21 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές και ειδικότερα :


  • δέκα ληστείες σε πεζούς, μεταξύ των οποίων σε ηλικιωμένες και ανήλικο
  • έξι ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς
  • τρεις ληστείες σε διανομείς φαγητού
  • δύο ληστείες σε γυναίκες στο σταθμό των Αχαρνών
  • δύο κλοπές


doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news