facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός: Αγωνία για 10 ελληνικά σχολεία που βρίσκονται στην Ιταλία!

Στην Ιταλία βρίσκονται αυτή τη στιγμή 10 σχολεία από τη χώρα μας στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών, ενώ ο κοροναϊός βρίσκεται σε έξαρση εκεί.

Το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε ότι με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή στην Ιταλία βρίσκονται δέκα σχολεία σε εκπαιδευτικές εκδρομές. Από αυτά, τα δυο σχολεία, είναι στο Μιλάνο και τα 8 στην κεντρική και νότια Ιταλία. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει ήδη ενημερώσει τα σχολεία που επρόκειτο να φύγουν τι επόμενες μέρες για την Ιταλία να μην το κάνουν.

Οι γονείς, που έχουν στείλει τα παιδιά τους στις συγκεκριμένες περιοχές είναι ανάστατοι, καθώς δεν γνωρίζουν τι θα γίνει. Δηλαδή, αν θα δοθούν οδηγίες να επιστρέψουν οι μαθητές πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που υπάρχει από το σχολείο τους ή θα παραμείνουν στην Ιταλία και θα ολοκληρώσουν κανονικά την εκδρομή τους.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές που προγραμματίζονταν προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας, κατόπιν εντολής της Υπουργού Νίκης Κεραμέως. «Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού σε περιοχές της γειτονικής χώρας και τη σχετική εισήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, δρούμε προληπτικά προστατεύουμε τους μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς μας από τη μεταδοτική νόσο», ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Παιδείας.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news