facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου συνδικαλιστές αστυνομικοί για τις δηλώσεις της Νίνας Κασιμάτη

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., συνοδευόμενη από τους δικηγόρους Βασίλη Καπερνάρο και Εβίτα Βαρελά, προκειμένου αφενός να ενημερώσουν για τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, σε βάρος των αστυνομικών και αφετέρου να γνωστοποιήσουν την πρόθεση τους να καταθέσουν μήνυση για εξύβριση σε βάρος της εν λόγω βουλευτού, αλλά και αγωγές.

Παράλληλα, οι συνδικαλιστές επισήμαναν ότι σκοπός των δηλώσεων της κυρίας Κασιμάτη ήταν η στοχοποίηση του αστυνομικού σώματος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος επισήμανε ότι για πρώτη φορά βουλευτής καταφέρεται κατά των αστυνομικών και έκανε έκκληση στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει γνωμοδότηση από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να πάψει να θεωρείται ότι δεν έχει δόλο όποιος εξυβρίζει χρησιμοποιώντας γενικές εκφράσεις.

Την ίδια στιγμή, η Εβίτα Βαρελά επισήμανε ότι οι δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν στοχοποίηση του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ένωσης Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας επισήμανε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να νομιμοποιηθεί η φρασεολογία του περιθωρίου από τους θεσμούς» και προσέθεσε ότι «οφείλουν οι αρμόδιοι να βάλουν στη θέση της την κυρία βουλευτή και όποιον άλλον προβαίνει σε έκνομες ενέργειας».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του σωματείου ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος τόνισε: «Καλούμε την κυρία βουλευτή να κοιτάξει στα μάτια τους συγγενείς νεκρών συναδέλφων μας και να πει το ίδιο «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news