facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα στα Πετράλωνα, με θύμα έναν 52χρονο, τον οποίο σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια ο 21χρονος βαφτισιμιός του.

Και ενώ μέχρι στιγμή δεν έχει βρεθεί η σορός του 52χρονου, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία από την κατάθεση του καθ’ ομολογία δολοφονου.

Ο 21χρονος, ο οποίος έμενε μαζί με τη ρακοσυλλέκτρια μητέρα του στο διαμέρισμα όπου φιλοξενούσαν και τον 52χρονο νονό του, φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του πως προχώρησε στη δολοφονία καθώς ο νονός του κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

«Την ξελοκοπούσε, ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω», αποκάλυψε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open. Όπως ανέφερε, πήρε το μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αίσθηση, εξάλλου, προκάλεσε το γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news