facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή καθώς θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Η κακοκαιρία θα είναι ιδιαίτερα έντονη στα ανατολικά της Κρήτης και των Κυκλάδων, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ θα επηρεαστούν, επίσης η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα οι Σποράδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα δυτικά και τα νότια θα εξασθενήσουν.

Σάββατο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στο Ιόνιο, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.
Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

Κυριακή

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5, βαθμιαία 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

Δευτέρα

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, νοτιοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

Βροχερός καιρός στην Αθήνα

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το Σάββατο, ενώ από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε βροχές και αργότερα καταιγίδες. Θα διατηρηθεί βροχερός ο καιρός τη Δευτέρα.
Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις το Σάββατο, αυξημένες την Κυριακή. Τη Δευτέρα βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Καιρός: Κακοκαιρία έως την Κυριακή

news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news