facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΑΣΥ: Η ανάθεση έργου €12.000 για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του οργανισμού που δεν έγινε... ποτέ

Απίστευτο και όμως συριζαϊκό, θα μπορούσε να τιτλοφορείται η παρακάτω είδηση- αποκάλυψη, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σύριζα αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν όταν ήταν στην εξουσία, σπαταλώντας χρήματα από τον κρατικό κορβανά για έργα και υπηρεσίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ΣΤΑΣΥ που, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και συγκεκριμένα τρεις ημέρες ακριβώς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Θωμόπουλος ανέθεσε στην εταιρεία του κ. Νίκου Βασιλάκου την αναδιάρθρωση, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Σύμφωνα με το έγγραφο της ανάθεσης (διαβάστε το εδώ)η διάρκεια της εν λόγω ανάθεσης ήταν για τέσσερις μήνες από την ημερομηνία της υπογραφής της με συνολικό τίμημα 12.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά, αν πληκτρολογήσει κανείς στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. δεν θα δει καμία αναβάθμιση, κανέναν εμπλουτισμό περιεχομένου και καμία αναδιάρθρωση. Θα δει ένα site που λειτουργεί ιδανικά, όπως το ίδιο αναφέρει, με Internet Explorer 8, δηλαδή ένα λογισμικό που βγήκε στην αγορά πριν 11 χρόνια! Ενώ το μόνο που θα δει ο πολίτης πληκτρολογώντας την διεύθυνση www.stasy.gr είναι το ίδιο μοτίβο που υπήρχε και πριν από τέσσερις μήνες. Στην αριστερή πλευρά στη στήλη «Νέα» θα διαβάσει τα τελευταία δελτία Τύπου, ενώ σκρολάροντας προς τα κάτω θα πέσει στο κανάλι του Οργανισμού στο youtube όπου τα τελευταία βίντεο ήταν πριν από 7 χρόνια!

FACEBOOK-STASY


Φαίνεται ότι από το παραπάνω έργο ο κ. Θωμόπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, και για το λόγο αυτό πριν από λίγες ημέρες - και συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου 2019 - αποφάσισε τη δέσμευση ποσού ύψους 18.414 ευρώ ως έξοδα προβολής και διαφήμισης μέσω της δημιουργίας social media της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. 

Πάντως αν μπει κανείς στον λογαριασμό του facebook που έχουν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες, το πρώτο που θα δει είναι ένα μήνυμα κάποιου αγανακτισμένου πολίτη από τον Μάρτιο του 2018 στο οποίο αναφέρει τη λέξη «άχρηστοι». Σε twitter, linkedin και youtube δεν έχουν αναρτήσει εδώ και 3 χρόνια απολύτως τίποτα, ενώ ο λογαριασμός του Οργανισμού στο Instagram είναι πραγματικά ανύπαρκτος. 

STASY-FACEBOOK2


Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι ο κ. Βασιλάκος στον λογαριασμό του στο Linkedin αλλά και στο facebook αναφέρει ότι είναι «Site and social media expert consultantant στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ)». Γεγονός που σημαίνει πως δεν αποκλείεται ο κ. Βασιλάκος να πληρωθεί και τα 18.000 ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για τα social media. 

Φαίνεται ότι ο κ. Θωμόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου τον Αύγουστο του 2016 από τον Σύριζα έχει πάρει αρκετά «ζεστά» την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Οργανισμού που εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Τώρα μένει να δούμε την «αναδιάρθρωση» και στα social media. 


STASY-TWITTER
STASY-YOUTUBE
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news