facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Σγουρός: Να παραδώσουν τις έδρες οι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν

Ο κ. Σγουρός επιτίθεται και στους “εμπνευστές του νόμου” για την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που δημιουργούν στους συνδυασμούς.

«Οι εμπνευστές του νόμου”, σημειώνει στην ανακοίνωση του ο κ. Σγουρός, «μπορούν να αισθάνονται πλέον ‘υπερήφανοι’ για τον απόλυτο εξευτελισμό του θεσμού, που έχει γίνει έρμαιο υπόγειων συναλλαγών, όπως φυσικά και η κυβέρνηση που δεν έπραξε τίποτε για να σταματήσει το ‘προμελετημένο έγκλημα’, θυσιάζοντας στο βωμό της ‘κυβερνησιμότητας’, βασικές αρχές της δημοκρατίας».

Η παράταξή μας, αναφέρει ο κ. Σγουρός «πάντοτε πορεύθηκε και λειτούργησε με βάση αξιακούς και ηθικούς κώδικες και κανόνες και έτσι θα συνεχίσει». Για το λόγο δε, αυτό , καλεί τους περιφερειακούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν, «να παραδώσουν τις έδρες τους ώστε να μην υπάρξει παραχάραξη της λαϊκής εντολής».

Αν δεν το πράξουν, τονίζει ο κ. Σγουρός, «η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, να μην δώσει στους ανεξαρτητοποιηθέντες περιφερειακούς συμβούλους έμμισθες θέσεις ευθύνης, συμβάλλοντας στον εκχυδαϊσμό και εκμαυλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news