facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Στο ρέμα Εσχατιάς στο Ζεφύρι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος

Στο Ζεφύρι και στο ρέμα της Εσχατιάς βρέθηκε, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το πρόβλημα που υπάρχει από την ανεξέλεγκτη ρίψη κάθε λογής απορριμμάτων και μπαζών από την κοίτη του ρέματος.

Μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων αλλά και ογκωδών αντικειμένων φράσσουν την κοίτη του ρέματος με κίνδυνο υπερχείλισης σε περίπτωση βροχόπτωσης, παρά τους καθαρισμούς που κατά καιρούς κάνει η αντιπεριφέρεια ως αρμόδια αρχή. Ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι το επόμενο δεκαήμερο θα ξεκινήσουν εργασίες καθαρισμού του ρέματος, ωστόσο από όλες τις πλευρές επισημάνθηκε ότι αυτό δεν αρκεί, μια και σε πολύ σύντομο διάστημα θα υπάρχουν ξανά σκουπίδια μέσα σε αυτό.

Επίσης, επισημάνθηκε η ανάγκη άμεσης διευθέτησης του ρέματος από το ύψος της οδού Κωστή Παλαμά, μέχρι τη Λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές. Όπως τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος, οι αρμόδιοι τον έχουν ενημερώσει πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εγκατασταθεί εργολάβος, καθώς στις 25 Αυγούστου 2019 αποσφραγίζονται οι προσφορές που θα υποβληθούν, στο πλαίσιο του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού που έχει προκηρυχθεί.

Στο ρέμα Εσχατιάς στο Ζεφύρι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news