facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Καταδίωξε τους διαρρήκτες που μπήκαν να τον ληστέψουν στα Άνω Λιόσια. Τον προκαλούσαν να μπει στον καταυλισμό

Θρασύτατη απόπειρα διάρρηξης από 5 τσιγγάνους σημειώθηκε χθες, καταμεσήμερο, σε οικία επί της οδού Ιωάννη Πολέμη στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, οι δράστες πήδηξαν τα κάγκελα στη βεράντα του σπιτιού και κρατώντας μεγάλα κατσαβίδια στα χέρια τους, αναζητούσαν τρόπο να μπουν στο εσωτερικό του. Για κακή τους τύχη, την ώρα εκείνη, επέστρεφε ο νεαρός ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος έβαλε τις φωνές και ταυτόχρονα κάλεσε την άμεση δράση.

Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα παλιό AUDI, χρώματος μπορντώ και τράπηκαν σε φυγή, όμως ο νεαρός ιδιοκτήτης τους καταδίωξε, ευελπιστώντας στο μεταξύ να έρθει η αστυνομία. Λίγο μετά τον ΟΔΔΥ, το αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε καταυλισμό τσιγγάνων ενώ οι 5 επιβάτες προκαλούσαν με διάφορες χειρονομίες και κουβέντες τον νεαρό να τους ακολουθήσει στα ενδότερα του καταυλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένη συμμορία Ρομά, γνωστή στις διωκτικές αρχές, Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας από αυτούς είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος πρόσφατα ενώ μια μέρα πριν την απόπειρα διάρρηξης βρισκόταν στην ασφάλεια μετά από σχετική καταγγελία .

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news