facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

30.000 ευρώ ζητάει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από τον Μητσοτάκη

Προχώρησε τελικά στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής που εκλέχτηκε με την ΕΝ.ΚΕΝ. και προσχώρησε στη συνέχεια στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει δημόσια εδώ και μία εβδομάδα πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου της ΝΔ.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ένιωσε προσβεβλημένη από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. Συγκεκριμένα, η κα. Μεγαλοοικονόμου στάθηκε στον ισχυρισμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση Τσίπρα αντάλλαξε τη Συμφωνία με τη μη περικοπή συντάξεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη θέση του αυτή στη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στο OPEN Mind και την Έλλη Στάη. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ζητά 30.000 ευρώ από τον πρόεδρο της ΝΔ, τα οποία αν κερδίσει, θα χαρίσει όπως είπε στον σύλλογο «Γέφυρες Ζωής» για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Θα κάνω αγωγή για να φέρει τα στοιχεία που έχει. Ας καλέσει την Ανγκελα Μέρκελ και τον Πιερ Μοσκοβισί στο δικαστήριο. Εγώ ψήφισα την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Μπορεί αύριο να μην είμαι βουλευτής, αλλά θα είμαι υπόλογη απέναντι στον λαό, τα παιδιά, τα εγγόνια μου», έλεγε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Δείτε στο βίντεο προηγούμενες δηλώσεις:



pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news