facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Πάτρα: Οι σύνεδροι του ΚΙΝΑΛ φώναξαν «έξω οι Συριζαίοι» στον Απ. Κατσιφάρα

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε απόψε ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας στην Πάτρα, ο οποίος μετέβη στο κτήριο όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

«Έξω οι Συριζαίοι» φώναξαν άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Πάτρα όταν αντίκρισαν τον κ. Κατσιφάρα να εισέρχεται προκειμένου να ψηφίσει, δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και επικράτησε ένταση, ωστόσο δεν υπήρξαν έκτροπα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Η ιστοτσελίδα patrastimes επικοινώνησε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ήταν παρών κατά το επεισόδιο και πως καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαϊσματα.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news