facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Έναν αγνοούμενο αφήνει πίσω της η νέα κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη (vid)

Βρέθηκε το όχημα, αγνοείται ο 61χρονος οδηγός του


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας εθεάθη τελευταία στις Βρύσες όπου τον παρέσυραν τα νερά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Με τις μνήμες από τον χαμό της οικογένειας στον Γεροπόταμο να είναι ακόμη νωπές, όλοι στο νησί είναι σοκαρισμένοι κι ευελπιστούν να μην θρηνήσουν άλλα θύματα από τη μανία της φύσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για αγροτικό αυτοκίνητο και η τελευταία που είδε τον αγνοούμενο αγρότη, ήταν η σύζυγός του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια αναζήτησης του άντρα, καθώς λίγο μετά το μεσημέρι, βρέθηκε το αυτοκίνητο του 61χρονου αγρότη .
Οι έρευνες όμως συνεχίζονται για τον ίδιο τον αγρότη ο οποίος αγνοείται στα νερά του χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπό αντίξοες συνθήκες καθώς τα νερά του χειμάρρου είναι ορμητικά.
Ο αγρότης επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να περάσει με το όχημα το φουσκωμένο ρέμα, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. 
«Ο αγρότης έχει παρασυρθεί από το ποτάμι ,αναζητείται από μεγάλη δύναμη της υπηρεσίας μαζί με την ΕΜΑΚ, τα νερά είναι ορμητικά και ευχόμαστε το καλύτερο. Παρακαλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το επόμενο 6ωρο θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα», τονίζει ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ. Λαγουδάκης.

Παρασύρθηκαν δύο ακόμα οχήματα

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους, στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου γέφυρα στη Βαμβακόπουλου.
Ωστόσο μία ακόμα παρέμβαση των πυροσβεστών για δύο άτομα που κινδύνευσαν στα Χανιά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη κ.Λαγουδάκη τα νερά παρέσυραν ΙΧ στον Εμπρόσενρο Αποκορώνου και οι πυροσβέστες διέσωσαν δύο άτομα μέσα από το όχημα. 

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news