facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Το έβαλε στα πόδια ο Τσακαλωτος

Η ΠΟΕΔΗΝ ξεκαθάρισε, αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στο υπουργείο πως κανένα από τα μέλη της δεν εισέβαλε στους εσωτερικούς χώρους τονίζοντας μάλιστα πως η καταστροφή της γυάλινη πόρτας δεν προκλήθηκε από ατομα της ομοσπονδίας

Ότι ο Ευκλείδης Τσακαλωτος το έβαλε στα πόδια και δεν θέλησε να δει την αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ αλλά κι άλλων Ομοσπονδιών κατά τη χθεσινή κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρει μεταξύ άλλων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα, αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στο υπουργείο ξεκαθαρίζει πως κανένα από τα μέλη της δεν εισέβαλε στους εσωτερικούς χώρους τονίζοντας μάλιστα πως η καταστροφή της γυάλινη πόρτας δεν προκλήθηκε από ατομα της ομοσπονδίας.

Πράγματι, οπως έγινε γνωστό αργότερα από διαδηλωτες, η θραύση της πόρτας έγινε από μέλη των ΟΤΑ που έδωσαν το παρων στη κινητοποίηση για την περικοπή του επιδόματος των Β.Α.Ε.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σηκώσει τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου, ανάμεσα τους και η ΠΟΕΔΗΝ, προκειμένου να συναντήσουν τον απόντα υπουργό, Ευκλειδη Τσακαλωτο.

Την ώρα που κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν τα ρολά, δυο άτομα κατάφεραν να περάσουν κατω από αυτά. Στη συνέχεια και χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν έγινε καταλαθος ή με πρόθεση ένας εκ των διαδηλωτών εσπασε τη γυάλινη πόρτα του υπουργείου τραυματίζοντας μάλιστα το χέρι του.

Τελος η ΠΟΕΔΗΝ σε σημερινή της ανακοίνωση τονίζει πως θα επανέλθει στην οδό Νίκης προκειμένου να γίνει το ραντεβού με τον κ. Τσακαλωτο και εγκαλεί την «αριστερή», όπως σημειώνει, κυβέρνηση ότι αρνείται τον διάλογο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news