facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τουριστικό γραφείο εξαπάτησε μαθητές - Ξέμειναν στο Στρασβούργο

Με έξοδα του υπουργείου Παιδείας θα επιστρέψουν αύριο στην Ελλάδα μαθητές και καθηγητές του 59ου Λυκείου Αθηνών, οι οποίοι «ξέμειναν» στο Στρασβούργο καθώς εξαπατήθηκαν από τουριστικό γραφείο, το οποίο δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο.

Πρόκειται για 32 μαθητές και τους τρεις συνοδούς καθηγητές της Γ΄ Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών, οι οποίοι είχαν πάει για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο μέσω Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης του Σχολείου, τα μέλη της αποστολής «εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο travelcon, με αποτέλεσμα αντί να επιστρέψουν το Σάββατο το απόγευμα να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το Πρακτορείο για τη δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου».

Οι γονείς και οι καθηγητές ενημέρωσαν το προξενείο της Ελλάδας στο Στρασβούργο, το οποίο με τη σειρά του ήρθε σε επαφή με το υπουργείο Παιδείας. Προκειμένου να λήξει η ταλαιπωρία των παιδιών και των εκπαιδευτικών, το υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να πληρώσει τα έξοδα για το ξενοδοχείο καθώς και για τα αεροπορικά εισιτήρια και έτσι αύριο θα επιστρέψουν όλοι στην Ελλάδα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news