facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Τα επεισόδια που έγιναν στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή σχολιάζουν με ανακοινώσεις τους κόμματα και πολιτικοί.

Ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο «Ακραίως» τόνισε πως «τα χτεσινά επεισόδια στην πορεία του Πολυτεχνείου είναι άλλη μια απαράδεκτη κατάσταση. Αλλά δεν γινόταν πάντα έτσι. Γινόταν χειρότερα, αλλά γινόταν και πολύ καλύτερα. Το 2012 δεν είχαμε τέτοια επεισόδια γιατί είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως «έχει πολύ βαθιές ιδεοληψίες. Όταν μια κυβέρνηση το ανέχεται αυτό, δεν έχει κάποια λογική. Δεν αποκομίζει κάποιο εκλογικό όφελος, το αντίθετο. Χάνει και ως κόμμα και ως κυβέρνηση».

Από πλευρά ΚΙΝΑΛ, η Εύη Χριστοφιλοπούλου σχολιάζει: «πληρώνουμε και πάλι την ανοχή που τόσο καιρό επιδεικνύει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην ανομία και στην μετατροπή των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε ορμητήρια των γνωστών αγνώστων».

«Ο μεγάλος και ιστορικός συμβολισμός του Πολυτεχνείου, πρέπει να διαφυλαχθεί», συμπληρώνει.

Η Ένωση Κεντρώων σημειώνει: «Η πολιτεία πρέπει να ξεκαθαρίσει, ή θα συλλάβει όσους παρανομούν και έχουν παραβατική συμπεριφορά στα Εξάρχεια, στο κέντρο της Αθήνας και στα ΑΕΙ, ή θα παρακολουθούμε τις αναρχικές ομάδες να καταστρέφουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία και να απειλείται η ανθρώπινη ζωή. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείνει το μάτι σε ταραξίες. Η βία είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news