facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ζητούν επίσπευση της δίκης της ΧΑ -«Ο υπουργός αρνείται να μας δει»

Αντιπροσωπεία συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, πρόεδρο Εφετών κ. Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο, και κατέθεσε προτάσεις για την επιτάχυνση της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Κατατέθηκε και υπόμνημα, το οποίο απευθύνεται και στον υπουργό Δικαιοσύνης, στον οποίο εστάλη, και ο οποίος, όπως τονίζουν, εξακολουθεί εδώ και έναν μήνα να μην απαντά στο αίτημά  τους να τον συναντήσουν για το θέμα.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής:
Ο κ. Κ. Σταμαδιάνος δεσμεύθηκε για τα παρακάτω:
1) Απαλλαγή όλων των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου από κάθε άλλη υπηρεσία από τον Ιανουάριο 2019 και μέχρι τη λήξη της δίκης.
2) Διεξαγωγή της δίκης κατά κανόνα στο Εφετείο προσωρινά, στην προοπτική της πλήρους και αποκλειστικής διεξαγωγής της στο Εφετείο.
3) Επιτάχυνση της δίκης με ρυθμό διεξαγωγής άνω των 15 δικασίμων μηνιαίως, εκ των οποίων όχι περισσότερες των 3-4 στον Κορυδαλλό.
Αναμφισβήτητα οι εξαγγελίες είναι θετικές και ανταποκρίνονται στα αιτήματα επιτάχυνσης και ποιοτικής διεξαγωγής της δίκης. Προσδοκούμε στην υλοποίησή τους, στην οποία και θα συμβάλουμε.
Το αίτημα αποκλειστικής διεξαγωγής της δίκης στο Εφετείο σύμφωνα και με την αναφερόμενη στο υπόμνημα και λήξης επιτέλους  των συνεδριάσεων στον Κορυδαλλό το συντομότερο δυνατό παραμένει εκκρεμές,
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news