facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ολα όσα έγιναν στη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς επίσης και πλήθους κόσμου.
Στην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, η μπάντα της Αστυνομίας, η φιλαρμονική της Κέρκυρας, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη διάρκεια της παρέλασης ένας άνδρας και μία γυναίκα, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, κρατώντας σημαίες, η μία με τον ήλιο της Βεργίνας, παρεισέφρησαν ανάμεσα στα σχολεία και παρέλασαν, σταματώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και φωνάζοντας συνθήματα.
Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσία της χώρας, έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα.
φωτογραφίες: intimenews ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Στην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθέναΣτην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα
Παρών και οι πρόσκοποι Παρών και οι πρόσκοποι
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news