facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Καθιστική διαμαρτυρία εργαζομένων στο «Μητέρα» έξω από το υπ. Εργασίας: Μας εμπαίζει η Φωτίου

Αιφνιδιαστική καθιστική διαμαρτυρία στην οδό Σταδίου έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι συμβασιούχοι του κέντρου βρεφών Μητέρα με βασικό αίτημα τη μονιμοποίηση τους αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Η καθιστική διαμαρτυρία με τη συμμετοχή του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού έγινε γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν ζητήσει συνάντηση από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου αλλά αυτή «μας εμπαίζει».

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό γεγονός που δυσκολεύει την άσκηση των καθηκόντων τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι υπάρχει ένας βρεφοκόμος για δεκατρία παιδια και ένας παιδίατρος για ογδόντα.

Την ίδια ώρα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων καταγγέλλει τη διοίκηση του Κέντρου Κ.Π.Π Αττικής γιατί δεν έχει δώσει λύση στο φλέγον ζήτημα της έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα όπως τονίζουν να οξύνονται τα προβλήματα καθημερινά λόγω επαγγελματικής εξουθένωσης αφού οι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν χωρίς ρεπό κάνοντας παράλληλα διπλές βάρδιες.







protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news