facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Αντιδράσεις για τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί για ακόμη μια φορά η χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Βόλου. Οργισμένο μήνυμα από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και αντίδραση του αμερικανού πρέσβη.

Ο εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους από τις αγροτικές φυλακές Βόλου μετά την έγκριση του νέου αιτήματός του.

Του δόθηκαν και επιπλέον δύο ημέρες για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. Ετσι, θα είναι εκτός φυλακών για συνολικά έξι ημέρες.

Ο 11 φορές καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», θα μεταβεί στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Μητσοτάκης: «Οι αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή»
Με ένα αυστηρό μήνυμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την νέα άδεια στον «φαρμακοχέρη» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Κυριακος Μητσοτάκης σχολίασε και το σημειολογικό της ημέρας που επελέγη για να δοθεί η νέα εξαήμερη άδεια στον Δημ. Κουφοντίνα.

«Ανήμερα της εθνικής εορτής δόθηκε νέα 6ημερη άδεια στον τρομοκράτη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνω για να το γνωρίζουν όλοι: Το καθεστώς των αδειών θα αλλάξει και αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή».

Αντίδραση απο ΗΠΑ
Στο παραπάνω tweet άμεση ήταν η αντίδραση του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, που έκανε Retweet, υιοθετώντας το περιεχόμενο της δημοσίευηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Το Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του στην «ευνοϊκή μεταχείριση» του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια, ενώ ανάλογο στάση τηρεί και η Τουρκία, αφού μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και Τούρκοι διπλωμάτες.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news