facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Καμμένος: Εκλογές μετά τον Μάιο και πιθανότατα στο τέλος της τετραετίας

Σε αλλαγή πλεύσης αναφορικά με την στήριξη του στην κυβέρνηση, με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, προχώρησε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ,Πάνος Καμμένος.
«Δικαιωθήκαμε για τα Σκόπια, όταν λέγαμε ότι η ιστορία αυτή θα τραβήξει πολύ. Το 70% του λαού των Σκοπίων δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει από την σκληρή στάση παραχάραξης της ιστορίας», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει καν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών ούτε να επαναλάβει τις απειλές για την απόσυρση της εμπιστοσύνης του στην κυβέρνηση. 
Αντίθετα, δήλωσε δικαιωμένος που το κόμμα του τον περασμένο Ιούνιο παρέμεινε στον κυβερνητικό συνασπισμό, γεγονός που όπως είπε, επέτρεψε την έξοδο από τα μνημόνια αλλά και την πάταξη της διαφθοράς. 
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στην ΕΡΤ, όσον αφορά την διαφοροποίηση του στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να σχολιάσει πως «συνομιλώ με τον πρωθυπουργό», ενώ χαρακτήρισε «φίλο» τον Νίκο Φίλη με τον οποία πάνε όπως είπε μαζί διακοπές στην Ικαρία.
Ακόμα, προσπάθησε να δείξει την συνοχή του κόμματός του, βάζοντας τους βουλευτές του πίσω από το πλάνο των δηλώσεών του. Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάρια αποπομπής του Θ. Παπαχριστόπουλου από το κόμμα, αποδίδοντας την αναμόχλευση της είδησης σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο.
Τέλος, εμμέσως, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ, να έχει συναντηθεί νωρίτερα σήμερα με τον ξάδερφο του πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα, λέγοντας πως «τον έχω συναντήσει πολλές φορές».
Ο κ. Καμμένος έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα της διαφθοράς, λέγοντας πως θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες σε μια σειρά υποθέσεων όπως της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές σε τράπεζες, που όπως είπε, χρηματοδοτούν ακόμα και σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
«Υπάρχουν κινήσεις από τράπεζες για χρηματοδότηση ΜΜΕ που έχουν πρόσωπα από το παρελθόν. Δόθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ σε εφημερίδες που  χρωστούν σε τράπεζες και σε δημόσιο ενώ άλλες δεν πήραν τίποτα. Είδαμε τους Λακόπουλο, Λάμψια και Παπαχρήστο που επωφελήθηκαν από τα δάνεια του Ψυχάρη να επανέρχονται και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δει η κυβέρνηση. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η χρηματοδότηση ΜΜΕ της διαπλοκής», δήλωσε χαρακτηριστικά.
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news